www.TOSSEHUSET.dk

Menu
Forside
Bag facaden
Havedam
KoiHold
Bonsai
Dyreparken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2006:

Natur Pytten blev en realitet i maj 2006. for ja, vi gravede igen og oven i købet på det samme sted som vi har fyldt op 2 gange tidligere!. Men nu bliver natur-pytten der, for det var ikke os der gravedeJ Det var derimod Camilla og en klassekammerat som er meget interesseret i vand og som går vildt op i vores havedam. Camilla var jo drønked af at der ikke var noget ”hellested” til frøerne efter at vores Soragoi Perle har opdaget det er sjovt at jagte dem! Og vi kan da ikke sige nej til 2 børn der gerne vil have et natur vandhul og så fik vi jo også et sted at sætte nogle vandplanter som vi også synes er flotte men ikke gangbare sammen med vores koi’er.

 

Vi havde nu regnet med at børnene hurtigt blev trætte. Men…de var godt nok ihærdige, så vi måtte til SuperKoi og investere i en rigtig gummidug, købe planter oma.

 

Vores vandsten indtil nu

Så skal der graves

Så skal vi lige rette det sidste

Hvad fan... er det for en tosse der har gravet en palletank ned her...

Ikke mere end en vinkelsliber kunne klare

et stk EPDM gummi.

lidt planter

Færdig

Det hjalp lidt med et polfilter på kameraet

 

 

2007

Efterfølgende i 2007 oplevede vi et mylder af gæster i og omkring dammen. Mest besøgt blev den dog af salamandere, både de små og store. De små syntes faktisk så godt om det at de ynglede og blev i dammen efterfølgende.

 

2008

Her kunne vi for alvor se at det var et lille paradis på jord for frøer og for salamandere som børnene havde skabt. Vores iris blomstrede smukt og nøkkerosen skød velvilligt og dens blade gav skygge til de utallige salamandere pytten efterhånden huser og med dens sten omkring vandet giver pytten masser af muligheder for solskinspladser til frøerne og de elsker det simpelhten. Så vi er rigtig glade for at have et naturområde hvor alger får lov til at gro og hvor pytten får lov til at passe sig selv så der er et rigt dyreliv i den.

 

 

Havedam
En ide bliver til
Tidligere Dam
Nuværende Dam
NaturPytten
Fiskene
Fiskehejre
Egne erfaringer
Links
Webcam
Dagbog
Dam Data
Filter
Koi Pond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt Tossehuset før du benytter/kopierer informationer ©